Hoppa till huvudinnehåll

Vårruset 2019

Diarienummer
AKTNR 10414-24015
Vårens trevligaste motionslopp bara för tjejer. För otränade och tränade, för dig som gillar att gå och för dig som älskar att springa. Detta lopp passar dig och alla dina kollegor och innehåller mycket som gör att man mår bra: 5 kilometer i vacker utomhusmiljö, positiv stämning,  och en avslutande picknick i kvällssolen med tjejerna på jobbet. Dessutom går 15 kronor av din anmälningsavgift direkt till Barncanserfonden. 

Kort om Vårruset

Vårruset är ett 5 km långt motionslopp bara för tjejer. Loppet genomförs på 21 olika platser i landet och  i Stockholm genomförs loppet den 27 och 28 maj i  parkområdet vid Fiskartorpet/Stora skuggan. Start och mål ligger vid universitetsområdet Frescati. Du kan välja mellan tidtagning eller Fun Run (utan tidtagning )och göra individuell- eller en laganmälan. Vid laganmälan ingår en picknick-kasse som laget får dela på efter genomfört lopp. Ett lag består av 6 deltagare. 15 kronor av anmälningsavgiften går direkt till Barncanserfonden. 
 

SLIFs tält finns bland företagstälten - välkommen

SLIF finns på plats med eget tält och funktionärer. Här kan du som anställd i Region Stockholm lämna in din väska, ta en fika och samla laget efter loppet gemensam picknick. Bättre än så här kan man inte avsluta en arbetsdag med kollegorna – fysisk aktivitet, frisk luft, glädje och gemenskap. 
 

Banan

Vårrusets bana går på Norra Djurgården med start (se karta) och mål alldeles nära Stora Skuggan och Stockholms universitet. Den absolut största delen av banan går på asfaltsväg, men du får springa en kortare sträcka på grus och cirka 300 meter på gräs under banans första kilometer. Banan är relativt flack och lättsprungen även om några kortare backar förekommer här och där. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med pepp och skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet.
 

www.varruset.se

Frågor

asa.michaelsson@sll.se, 08-123 190 72, 070-484 83 87

2019-07-11