Hoppa till huvudinnehåll

Temakväll längdskidor - 14 oktober

Diarienummer
AKTNR 11482-18284
SLIF välkomnar dig som är intresserad av längdskidåkning till vår temakväll på butiken Alewalds Outoor&Sports. Oavsett om du är helt nybörjare och vill lära dig att åka längdskidor eller om du är van åkare och ska köra något motionslopp är du välkommen att delta. Kvällen är gratis, det bjuds på smörgås och dryck och du får handla längdskidrelaterade produkter till 20-50% rabatt. Välkommen!

Kvällens program kl.19.00-21.00

Vi startar kl.19.00 (då butiken stänger för allmänheten) med smörgås och dryck. Sedan följer info och föreläsning och till sist står butiken och personalen till din tjänst.

  • SLIF informerar om längdskidsäsongens möjligheter för dig inom SLL.
     
  • Personal från Alewalds berättar om kvällens erbjudande i butiken.
     
  • Vår inspiratör Anna Evaldsson håller föreläsning med tema: "Upptäck glädjen i skidspåret - ta chansen och förbered dig på bästa sätt inför dina egna utmaningar och mål i vinter". Oavsett om du är en av alla tusen som ska delta i Vasaloppsveckan eller om du tycker längdåkning verkar spännande att prova på - så är du hjärtligt välkommen att ta del av Annas erfarenheter av träning, förberedelser, tävling, tips o råd om utrustning och mycket mer. Anna utlovar att du kommer längta efter snö innan kvällen är över!
     
  • Titta runt i butiken (den är öppen endast för SLIF!), prova, fråga Alewalds kunniga personal och handla till rabatterat pris.
Anna

Vår instruktör och inspiratör
Anna Evaldsson

Axplock ur Annas skidkarriär:
- 3 st Guld VVM - 10, 15 och 30 km klassiskt Asiago 2013
- 19:e plats Vasaloppet 2013
- 1:a Köning Ludwig Lauf D 50 km 2012

 

Frågor?

Kontakta Helena på SLIF-kansliet: helena.nosko@sll.se, tel: 08-123 190 74

2016-12-27