Hoppa till huvudinnehåll

Teknikträning och prova på längdskidor

Diarienummer
AKTNR 11515-23477

Obs! Det går inte att anmäla sig till denna aktivitet.

Detta är endast tips på aktivitet och upplägg som ni kan ordna i er lokala SLIF- förening. Kontakta SLIFs kansli om ni behöver hjälp med att starta upp denna aktivitet.
Äntligen snö! SLIF ordnar prova på och teknikträning för längdskidåkare. Vi nivåanpassar efter dina erfarenheter och förutsättningar.
Teknikträning vana motionärer

Teknikträningen är för dig som är van längdskidåkare och kanske ska åka något lopp under Vasaloppsveckan. Få tips och övningar som tar dig lättare fram i spåret. Vår instruktör ger dig tips på rätt nivå.

Prova på/Nybörjare

Vill du också uppleva fördelarna med längdskidor som träningsform och få njuta av naturupplevelsen men inte vågat testa eller du har åkt för länge sedan och känner dig osäker i spåret? Då passar denna grupp dig.

Upplägg

Alla tillfällen är på 75 min och kostar 100 kr per tillfälle + medlemskap i en SLIF-ansluten förening. Alla föreningar hittar du här. Ev spåravgift kan tillkomma beroende på var vi håller till. Du betalar anmälningsavgiften med VISA/Mastercard samtidigt som du anmäler dig. Instruktör är SLIFs samarbetspartner Anna Evaldsson, längdskidåkare med stor kunskap och erfarenhet både från motions- och elitsammanhang. Observera att det inte är någon privatlektion utan det är en gruppaktivitet.

Anmäl dig här 

Just nu har vi inga teknikträningar inbokade. 

 

Frågor?

Åsa, asa.michaelsson@sll.se

2019-01-21