Hoppa till huvudinnehåll

Klättring - prova-på

Diarienummer
AKTNR 11591-23206
Klättring är en rolig och spännande aktivitet som stimulerar både huvud och kropp. Vi erbjuder prova-på- klättring där du under 1 1/2 timme får prova på att klättra på inomhusvägg på ett säkert sätt. Har du inte testa så ta chansennu i höst!

Klättring - en riktig höjdaraktivitet där både knopp och kropp krävs för att ta sig upp. Nu erbjuder vi dig att prova på klättring på inomhusvägg, som är en rolig, utmanande och en mycket bra träningsform. Och trots pirret det kan ge är det en säker aktivitet. 

SLIF har under hösten utbildat ledare för att säkra på prova-på-klättring och vi har haft en första omgång med prova-på-klättring och utvärderingen talar sitt tydliga språk - vi kommer att erbjuda mer prova-på-klättring! 

Prova-på-klättring

Under 1 ½ timme får du klättra på olika leder med svårighetsgrader efter din förmåga och våra ledare lägger allt fokus på dig och din säkerhet. Och det kan vara bra att veta att trots pirret är inomhusklättring en säker sport. Våra ledare och alla andra som säkrar på en inomhusvägg har ett Toprepskort vilket är ett grönt kort på att man har de teoretiska och praktiska kunskaperna i hur man säkrar rätt och säkert. Det är spännande och lite pirrigt i början men det brukar släppa ganska snart och då kan du njuta fullt ut av att hitta din väg uppåt väggen. Efteråt brukar tröttheten i armarna och leendet på läpparna vara ett kvitto på en trevlig aktivitet som både kropp och knopp tackar dig för. Observera dock att detta är en prova-på-aktivitet och inte en teknikkurs. 

Välkommen - det är från toppen man har den bästa utsikten!

2018-11-27