Hoppa till huvudinnehåll

Kom igång och prova-på-orientering i september

Diarienummer
AKTNR 11550-21000
SLIFs orienteringsambassadörer hälsar dig välkommen till en en kom-igång-kurs där du under fyra kvällar i september får bekanda dig, både teoretiskt och praktiskt, med denna underbara sport/aktivitet.

Jodå, orientering är helt enkelt väldigt kul och det är väldigt bra att kunna orientera och då inte bara i skogen utan så fort du kommer till nya platser och städer. På denna prova-på-kurs får du bekanta dig med kartan och dess alla tecken både teoretiskt och praktiskt. Största delen är vi ute i naturen, naturligtvis, med kartan i handen och med siktet mot nästa kontroll. Du behöver aldrig vara ensam, om du inte vill det, utan SLIFs orienteringsambassadörer finns där för dig, från start till mål. Att orientera är att vara i ett flow - här och nu ute i naturen. En sport som aktiverar både kropp och knopp och som bjuder på en massa frisk luft och sköna naturupplevelser. 

 

Tips på orientering på egen hand

Naturpasset – Orientering under enklare former som du kan göra när du vill och lite hur du vill

Finns 400 Naturpassområden runt om i hela Sverige som du kan köpa lokalt och aktivera där när du vill. Kanske finns ett Naturpass nära hemma eller nära sommarstugan…

Du hittar alla naturpass och information via  www.orientering.se/naturpass/

 

 

 

 

2017-02-15