Hoppa till huvudinnehåll

Aktiviteter

Diarienummer
AKTNR 11236-20630

Här kan du läsa mer om alla SLIFs aktiviteter. Det finns något för alla, året om!

Friluftsliv/Vandringar

Friluftsliv går att nyttja året om och Stockholm är fullt av möjligheter. SLIF ordnar olika typer av vandringar, promenader och dagsutflykter. De aktiviteter som SLIF inte längre håller i själva finner du under "Tips på aktiviteter för föreningen" där du som vill dra igång en aktivitet för dina kollegor eller även bjuda in andra föreningars medlemmar kan hitta inspiration och information om upplägg mm. 

Inspiration/Kurs

SLIF har ordnat kurser inom dans, crawl, foto, kajak med mera. Även prova på-aktiviteter och olika träningspass. Nu sparar vi dessa under "Tips på aktiviteter för föreningen", där du som vill dra igång en aktivitet för dina kollegor eller även bjuda in andra föreningars medlemmar kan hitta inspiration och information om upplägg mm. 

Landstingsmästerskap

SLIFs landstingsmästerskap handlar om glädje och gemenskap. På LM Bowling och LM Innebandy välkomnar vi alla landstingsanställda medlemmar som vill samlas och ha roligt tillsammans under enkla tävlingsformer. Läs mer under LM

Motionslopp

Här hittar du de motionslopp där du som medlem kan delta till subventionerat pris. På loppen finns även SLIF på plats med tält och service för dig som deltar. De motionslopp som finns under "Tips på motionslopp för föreningen" är sådana motionslopp som SLIF tidigare subventionerat. Nu är det föreningen själv som kan välja om de vill subventionera avgiften för sina medlemmar.

Tips på aktiviteter för föreningen

Här hittar du de aktiviteter som SLIF tidigare arrangerat. Är det någon av dessa som du saknar? Vill du vara med och ordna den eller kanske tipsa din förening om, kan du kontakta oss så får du tips och information om upplägg, kontakter mm. 

Tips på motionslopp för föreningen

Här hittar du de motionslopp som SLIF tidigare varit med och subventionerat för medlemmar. Är det något lopp som du och dina kollegor vill delta i kan ni tipsa er förening och se om de vill vara med och subventionera sina medlemmar. 

2016-12-27