Hoppa till huvudinnehåll

Fotokurs

Diarienummer
AKTNR 10494-19757

Gillar du att fota men känner att tekniken snarare är ett hinder än ett hjälpmedel när du ska ta din bild. Här är kursen som hjälper dig att bli vän med din kamera så att du får den bild som du eftersträvar. Helt enkelt en mycket matnyttig kurs.

Grundkurs för dig med digital systemkamera

Kursen för dig som skaffat en digital systemkamera (eller en kompaktkamera där du kan ändra tid, ISO, bländare, m.m.) och känner att du inte har riktig koll på hur du ska hantera den. Du känner dig förmodligen mest trygg med det automatiska läget men vill veta mer om hur och varför du ska använda kamerans alla övriga lägen, knappar, inställningar, m.m.

Vi går under kursen igenom alla de grundläggande inställningarna och du kommer att känna dig betydligt mer bekväm med din kamera, kommer att hitta flera inställningar som just du har användning för i ditt fotograferandet och du kommer att kunna styra mycket mer över hur kameran beter sig och hur du vill ha dina bilder.

Du behöver inte ha några som helst tidigare kunskaper i fotograferingsteknik. Det räcker med nyfikenhet och att du vill lära dig mer om vad du kan göra med din kamera och framför allt hur du gör det.

 

Tips för fotointresserade

Vet du om att SLIF har en egen fotoförening - Stockholms landstings Fotoklubb. Bli medlemm, hitta fotokompisar och utvecklas som fotograf.

Länk till Fotoklubbens information och anmälningssida http://slif.nu/MedlemSLIFs-foreningar/Fotoklubben 

Medlemmar i fotoklubben har fått en rabattkod som ni kan använda för att få 50 kronor i rabatt på denna fotokurs. Koden får ni av fotoklubben.

 

Frågor

asa.mikaelsson@sll.se

08-123 190 72

2016-08-29