Hoppa till huvudinnehåll

Lena Skogholm - Bemötandekoden

Diarienummer
AKTNR 11645-23051
BEMÖTANDEKODEN - Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv
Har du träffat en negativ person som dränerat dig på energi? Funderat på varför det negativa tar så stort utrymme och hur du kan göra för att inte dras med och dras ned? Har du varit med om missförstånd och undrat vad som hänt? Eller hört folk säga: ”vi måste ju kunna prata som vuxna människor om det här”? 

Hjärnkoll på bemötande


Har du undrat över hur man möter personer med mycket upprörda känslor på ett bra sätt? Kanske reflekterat över hur vi människor fungerar egentligen och funderat på vad man kan göra för att utveckla bra relationer och slippa relationer och mänskliga möten som tar massa energi? Föreläsaren och beteendevetaren Lena Skogholm tar med dig på en spännande upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap. Du får förklaringar till vad som kan hända i våra relationer och konkreta tips hur du kan göra i olika situationer för att det ska bli bra. När vi möter varandra utifrån vår hjärnas förutsättningar blir det mer gynnsamt för oss helt enkelt.

Lena Skogholm

Lena Skogholm är beteendevetare och pedagog, en av få med specialisering på hur vi kan ha nytta av hjärnforskning i vardagen på ett mycket konkret sätt. Lena Skogholm är även fd pastor som lämnade kyrkans värld och bytte ut predikstolen till föreläsningsscenen men har behållit det goda budskapet om att vi ska behandla varandra väl.
 
Hon knyter samman forskning med konkreta verktyg som gör att vi kan agera i linje med den nya forskningen. När vi möter varandra utifrån hur vi fungerar och respekterar det, är det inte konstigt att det blir bättre resultat i både kundenkäter och medarbetarenkäter. Det blir en naturlig följd. På scenen inspirerar Lena, ger kunskap med hög igenkänningsfaktor som lockar till skratt. Hon föreläser med en palett av erfarenheter från TV och teater, specialpedagogik, verksamhets- och ledarskapsutveckling.
 

 

2018-10-03