Hoppa till huvudinnehåll

Blodomloppet 2019

Diarienummer
AKTNR 11683-23955
 
Blodomloppet - det mysiga loppet med ett högre syfte: att få fler blodgivare.  Här kan  alla vara med: män, kvinnor, otränad, tränad, gångare, löpare. Välj mellan 5 eller 10 km. Med eller utan tidtagning. Banan är underskönt vacker och går längs vattnet på Djurgården. 

Information inför loppet

SLIF finns på plats med eget tält där ni som anmält er genom SLIF kan ta en fika och lämna in väskan. SLIFs tält är också den perfekta platsen att samlas vid före och efter loppet. Ta med något att sitta på då det inte kommer att finnas tillgång till bänkar och bord. Hjärtligt välkommen!

Länk till Blodomloppet Stockholm

Blodomloppets tävlingsinformation

Nummerlappsutdelning

Banskiss

Transport

 

SÖS IFs deltagare

Medarbetare på Södersjukhuset som anmält sig genom SÖS IF hämtar enklast ut sina nummerlappar på plats vid nummerlappsutdelningen. Funktionärerna vid nummerlappsutdelningen är informerade och har SÖS IF deltagarlistor.

I SLIFs tält finns även SÖS deltagarlistor, men nummerlappar och tröjor hämtas ut vid nummerlappsutdelningen.
 

 

Löploppet med ett högre syfte

Blodomloppet är en löptävling och en blodgivarmanifestation i ett och samma lopp. Huvudsyftet med Blodomloppet är att få fler att vilja bli blodgivare och samtidigt delta i ett skönt och trevligt motionslopp. Blodcentralen finns på plats under loppet för att informera om den viktiga blodgivningen. Bli blodgivare du också! Mer information om blodgivning 

Vacker bana på Djurgården

Loppet går på vackra Djurgården med start och mål vid Djurgårdsbrunn. Välj mellan att promenera 5 km utan tidtagning eller att springa 5 eller 10 km med tidtagning. Stavgång är tillåtet i promenadklassen. Dessutom kan ni bilda ett lag med fem deltagare och få en picknick-kasse att dela på efter loppet.

Välkommen till SLIFs tält

Tältet är den naturliga samlingspunketn för våra deltagare. Här kan ni lämna in väskan inna loppet, ta en fika och samlas efter loppet för att koppla och av tillsammans med andra i Region Stockholm. Här är den naturliga samlingsplatsen för lagen efter loppet och för den gemensamma picknicken.

Bana

Det finns två banor, 5 och 10 km. De första fyra kilometerna är gemensamma för de båda bansträckningarna. 10-kilometersbanan går därefter ut på en slinga norr om Djurgårdsbrunnskanalen för att sedan avsluta på den gemensamma banan. Banan är markerad med snitsel under arrangemanget. Terrängen är nästan uteslutande på smala parkvägar och stigar. Visa hänsyn till varandra.
Gående håller till höger i spåret så att löparna lätt kan passera på vänster sida. Vatten och sportdryck serveras vid flera platser. Vid start, efter ca 2,5 km, efter 6 km samt vid mål.

Att tänka på – Sträckorna 5 km är 5,2 km och 10 km är 9,9 km.

2019-06-14