Hoppa till huvudinnehåll

Bli medlem

Diarienummer
AKTNR 10210-17800

Hurra - du jobbar inom Stockholms läns landsting! Som SLL-anställd kan du bli medlem i en SLIF-förening. SLIF är en möjlighet, förmån och resurs för just dig. Som medlem kan du delta i en rad roliga, hälsofrämjande, utvecklande och utmanande aktiviteter - året om, alltid till ett bra pris. Ditt medlemskap är alltså en lönsam affär både för din hälsa och plånbok. SLIF har ett 40-tal lokala förening runt om i SLL.

För dig som har en SLIF-förening på din arbetsplats

Till de flesta SLIF-föreningar kan du ansöka och betala ditt medlemskap direkt här på webbplatsen. Hitta din förening och läs om medlemsavgift och ansökan/betalformulär. Alla SLIF-föreningar.

IF Oliven - Föreningen för alla landstingsanställda

IF Oliven är en förening som är öppen för alla landstingsanställda som INTE har en SLIF-förening på sin arbetsplats. Medlemskapet kostar 50 kr per kalenderår och du betalar avgiften samtidigt som du fyller i din ansökan. Läs mer om IF Oliven.

Intresseförening - Stockholms landstings fotoklubb

Är du fotointresserad kan du, oavsett var du jobbar inom SLL, bli medlem i Stockholms landstings fotoklubb. Läs mer om Stockholms landstings fotoklubb

 

Medlemskod - viktig så fort du ska anmäla dig till en aktivitet

Din medlemskod behöver du oftast när du ska anmäla dig en SLIF-aktivitet. Du måste alltså betalt ditt medlemskap för i år för att kunna anmäla dig till en SLIF-aktivitet.

I stort sett alla våra föreningar kommer 2015 sköta sin medlemshantering genom SLIF:s bokningssystem. Det innebär att du får en medlemskod skickad till din e-post när du registrerat och betalt ditt medlemskap. (Bekräftelsemejlet kommer direkt efter att du betalt ditt medlemskap.) Koden består av två versaler, två siffror och en versal, tex LM23F. Spara denna kod så att du har den tillgänglig vid anmälan till SLIF:s aktiviteter.

Frågor?

Har du frågor om medlemskap eller medlemskod, kontakta SLIF-kansliet så hjälper vi dig.

SLIF-kansliet

 


 

 

2015-07-09