Hoppa till huvudinnehåll

Alla SLIF-föreningar

Diarienummer
AKTNR 11284-15910
Det finns ett 40-tal lokala SLIF-föreningar runt om inom SLL. De är allt ifrån mindre föreningar med ca 20 medlemmar på t.ex. en Vårdcentral till större föreningar med uppemot 1000 medlemmar på de större sjukhusen. Du hittar länk till alla föreningar i högerkolumnen.

För dig som har en SLIF-förening på din arbetsplats

Till de flesta SLIF-föreningar kan du ansöka och betala ditt medlemskap direkt här på webbplatsen. Klicka på din förening i högerkolumnen så kan du läsa om medlemsavgift och hitta ansökan/betalformulär.

IF Oliven - Föreningen för alla landstingsanställda

IF Oliven är en förening som är öppen för alla landstingsanställda som INTE har en SLIF-förening på sin arbetsplats. Medlemskapet kostar 50 kr per kalenderår och du betalar avgiften samtidigt som du fyller i din ansökan. Klicka på IF Oliven i högerkolumnen och läs mer om föreningen där.

Starta egen SLIF-förening

Finns det ingen lokal SLIF-förening på er arbetsplats kan ni enkelt starta en. Då öppnas stora möjligheter att påverka och göra något bra för arbetsplatsen där just ni arbetar!
En styrelse behöver bestå av tre personer: ordförande, kassör och sekreterare. Naturligtvis går det bra med fler personer (suppleanter). I en förening krävs ett möte under året - årsmötet. Utöver det bestämmer styrelsen hur ofta det ska vara styrelsemöten.

Läs mer via länken nedan:

 

Frågor?
Har du frågor om föreningar eller om att starta en förening, kontakta SLIF-kansliet så hjälper vi dig.


 

 

2016-12-27