Hoppa till huvudinnehåll

Må Bra Kom I Form

Diarienummer
AKTNR 10542-16161

Ta hand om dig, du är viktig! Det är dags att tänka på dig själv och din fysik. Oavsett vad du är intresserad av är det viktigt att även ta hand om sin kropp. Här har du möjlighet att få teoretiska kunskaper och prova på olika aktiviteter allt för att du ska må bra och bli motiverad. 

Förlängd anmälningstid! Aktiviteten börjar den 3 februari och det finns lediga platser. Om du vill men kan inte lägga ut avgiften just nu så ta kontakt med Tommy på SLIF-kansliet. Du måste vara medlem men aktivitets avgiften kan du betala senare med delbetalningsplan som fungerar för dig!

Må Bra Kom i Form 

Det måste komma från dig själv - viljan att bli fysisk aktiv, det är aldrig för sent. Det finns inga genvägar men vi underlättar för dig. Vår Må Bra Kom i Form är vid 12 tillfällen om kropp och knopp med stöd och pepp att komma igång eller få en nytändning.

Hur? Genom upplevelsebaserad inlärning - du får helt enkelt prova på, först ca 30 min teori och sedan ca 60 min praktik. Se exempel på aktiviteter här till höger.

I avgiften ingår även träningskort som gäller under hela perioden, 12 veckor. Observera! Du kan alltså under de 12 veckorna träna fritt (både gruppträning, gym och bad) på olika simhallar inom Stockholms stad.

Upplägget är fortfarande som en hälsoskola med teori och praktik/träning varje tillfälle, allt ledarlett av duktiga och professionella hälsovägledare och coacher.

När: 12 tisdagar, start den 3 februari 2015
Var: Eriksdalsbadet Södermalm Karta
Tid: kvällstid, kl.18.15-19.45
Pris: 2150kr/deltagande medlem
Antal platser: minst 12 deltagare max 16 deltagare 
I avgiften ingår träningskort till simhallar inom Stockholms stad som gäller under hela perioden, 12 veckor.  
Anmälan: (och betalning vid samma tillfälle sker via länken här. Anmälan är öppen.

Vid för få deltagare efter sista anmälningsdag, kan denna Kom i Form ställas in - då får du alla pengar tillbaka.  

Du kan välja att först betala anmälningsavgiften på 500 kr och resten senare. Vill du dela upp din betalning mer - ta först kontakt med Tommy för tidplan.

För vem? Medlemmar (2015) i en SLIF-ansluten förening.

Friskvårdspengen? Har du Friskvårdspeng som förmån på din arbetsplats så kan du kanske använda den här, kontrollera med din arbetsgivare först!

Kursledare? Proffs med friskvårds-/hälsopedagogutbildning.

Är det något du undrar över, skicka e-post: tommy.mantynen@slif.sll.se alternativt ring: 070-484 83 86

2015-02-11