Hoppa till huvudinnehåll

Dans

Diarienummer
AKTNR 10484-14739

Snacka om hälsa och livsglädje! Dans är en fantastisk motionsform som även ger en stor dos med social samvaro. Det är inte kostigt att man brukar säga "att det går som en dans" när man tycker att allt är roligt och inget gör ont. Dansa in det nya året med SLIF och gå en buggkurs redan nu i januari.

För grundkursen i bugg krävs inga förkunskaper. Här sätts ni in i de viktiga grunderna och övar in grundsteg, snurrar, föra- och följateknik med mera. Har man inte dansat tidigare eller gjort ett längre uppehåll i sitt buggande, är detta kursen som passar dig. På denna kurs byter vi danspartner mellan varje låt.

Instuktör

Johan Ekorn (fd Ramström) är en återkommande dansinstruktör som redan 2007 undervisade danskurser på Mälarsalen. I flera års tid har han varit aktiv inom danssporten där han arbetar för att utveckla den framåt. Johan själv är en aktiv tävlingsdansare på elitnivå som tävlat i både bugg, boogie woogie, lindy hop, rock´n´roll och dubbelbugg. Han har deltagit i flera SM-finaler och tävlar dessutom internationellt. Johan är också en meriterad speaker och agerar gärna konferencier på danstävlingar runt om i landet. Johan är en erfaren dansinstruktör och när han får alla sina elever att släppa loss och ge järnet, trivs han som allra bäst.

Extra förmån för dig som går SLIF:s 7-veckors kurs på Mälarsalen

 - Fritt tillträde till Mälarsalens sju söndagsträningar under samma kursomgång. (Träningskvällen utgår söndag 15/2, ersätts med gratis träning och gratris prova på i bugg, foxtrot och boogie woogie den 21/1 kl 18:00-20:30) 

<?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office"/?>- 10% rabatt på Dansbutiken (Gamla Brogatan 34)

- 10% rabatt på dansskor.se

 

2015-01-28