Hoppa till huvudinnehåll

Crawlkurser

Diarienummer
AKTNR 10481-23466
Crawlkurser med SLIF

Tips på aktiviteter för SLIFs lokala föreningarna.

Obs! Denna aktivitet är inte aktuell utan visar endast aktivitet och upplägg som tidigare erbjudits central av SLIF.

 

Trycket på crawlkurser har varit stort och SLIF har erbjudit både grund- och fortsättningskurser inomhus och utomhus i flera terminer. Nu drar vi ner på verksamheten på grund av minskade resurser på kansliet, och hänvisar istället till vår samarbetspartner simklubben Neptun. De har olika nivåer på flera simhallar i Stockholms Län. 

Vill du lära dig att simma - bröstsim - så erbjuder SLIF kurser hos Trampoolin. Läs mer här.

Crawlkurser med Neptun

Samarbetet med Neptun ger möjlighet att påbörja kurser flera gånger per termin, i olika simhallar och olika veckodagar och med lite tuffare utmaningar.

  • Klicka dig vidare för att läsa mer om varje kurs och vad som kan passa just dig: https://skneptun.kanslietonline.se/ eller www.skneptun.se 

  • Självklart ska du vara medlem i en SLIF-ansluten förening för att kunna ta del av de låga priserna, Neptun ger dig 10 % och SLIF ger dig 10 %  - under förutsättning att du är medlem!

  • För att kunna anmäla dig behöver du även vara medlem hos Simklubben Neptun. Det kostar 250 kr per år, du behöver även skapa ett medlemskonto vilket du gör på denna länk

  • Neptuns kurser är av olika längd, oftast 10 veckor utan uppehåll för röda dagar/helgdagar. Om du inte kan närvara vid ett eller fler tillfällen har du möjlighet att träna annan tid (egen) den veckan.

SLIF-medlem: Är du landstingsanställd eller arbetar inom en vårdansluten enhet i Stockholm men ännu inte medlem, kan du enkelt bli det genom att söka upp den förening du kan tillhöra via länken här. Medlemsavgiften är låg och du betalar per kalenderår. Som medlem kan du delta i alla SLIFs och din lokala förenings aktiviteter.  

Hör gärna av dig till slif@sll.se

2019-01-21