Hoppa till huvudinnehåll

Träna inför en klassiker

Diarienummer
AKTNR 10425-14680

Har du också en hemlig dröm om att genomföra en svensk klassiker? Häng då med i SLIF:s trevliga klassikergäng där gemensam träning är vägen till målet. Tillsammans är det dubbelt så roligt och hälften så svårt!

Många har säkert funderat på att någon gång i livet genomföra en svensk klassiker (hel-, halv- eller tjejklassiker). Genom SLIF kan du anmäla dig till samtliga klassikerlopp till ett reducerat pris. Läs här vad en klassiker är

Från tanke till handling kan det vara långt men tillsammans med likasinnade är det både roligare och lättare genomförbart. Det är kul att ha ett gemensamt mål, där man både tränar tillsammans, har roligt, peppar varandra, planerar upplägg m. m. Oavsett vilken klassiker man har tänkt sig är det enklare i grupp - även om man gör del av träningen på egen hand.

Genom SLIF kan du även gå teknikträningskurser inom löpning, skidåkning, simning (crawl) och cykling.

Inom gruppen kommer vi att framförallt att ha kontakt med varandra via facebook. SLIF har en egen sluten grupp på facebook: SLIF:s klassikergrupp. Vid större aktiviteter/information kommer vi att skicka e-post.

Har du ännu inget facebook-konto skaffar du det på www.facebook.com. Vill du gå med i gruppen loggar du in på facebook och söker upp gruppen så blir du inbjuden. Du behöver inte lämna ut dig på något sätt på din facebook-sida utan den är endast nödvändig i detta fall för att kunna komma åt SLIF:s klassikergrupps facebooksida och hålla kontakt med andra som är med i SLIF:s klassikergrupp.

Anmäl dig till klassikergänget här.

 

2015-01-19