Hoppa till huvudinnehåll

Lyftet

Diarienummer
AKTNR 10219-25209

Personalgymmet Lyftet är avstängt from. 2020-03-13 för att minska smittorisken av Covid-19

Danderyds sjukhus AB personalgym Lyftet hittar du på handledsvägen 8.

Lyftet dörr är alltid låst och för att du ska kunna komma in i träningslokalen skall du ha giltigt medlemskap för innevarande år samt erlagt vald träningsavgift.
Som ny tränande på anläggningen behöver du komma till gymmet och registrera ditt e-tjänstekort i datorn så att dörröppnaren som är kopplad till datorn känner igen ditt kort.
Aktivering av e-kort gör du dagtid fram till 17:00. Ring 08 123 571 04 eller maila dshalsa.ds@sll.se innan du går till personalgymmet så att du vet att personal finns på plats. 
Är behörigheten ej inlagd så kommer du inte in på anläggningen. 

Endast en inpassering till gymmet vid dragning av ditt E-kort i passageöppnaren – det är ej tillåtet att gå in två samtidigt utan att båda drar sina kort och du som drar ditt kort har ansvar för att ingen annan går med dig in på din dragning och att dörren stängs efter dig.

Ej tillåtet att släppa in om någon bankar på dörren – de som har tillträde till gymmet skall vara inlagda med behörighet på sina E-tjänstekort.

Nödutgången i gymhallen är larmad och skall endast användas vid brand eller fara.

Du är skyldig att se till att du är ute ur byggnaden vid stängning

Det naturliga valet!
Danderyds sjukhus personalgym Lyftet finns på Handledsvägen 8 (ned mot helikopterplattan) . Alla anställda inom sjukhusområdet har möjlighet att träna på Lyftet.

Tillhör du en extern vårdgivare/arbetsgivare på sjukhuset behöver du lösa ett avtal för träning med DSAB innan du löser träningsavgiften.

För dig som har din arbetsplats på Danderyds sjukhus men en annan organisationstillhörighet än DSAB så tillkommer det en avtalskostnad utöver vald träningsavgift för att du ska få behörighet till personalgymmet Lyftet.

Det finns i dagsläget inga externa vårdgivare som har löst gruppavtal med DSAB så avtalet är individuellt och villkoren gäller mellan den person som är extern och har sin fysiska arbetsplats på Danderyds sjukhus AB och DSAB.
Avtalen löper per kalenderår och kontraktskostnaden skall lösas först innan träningsavgiften för 2020 kan lösas.

Undntaget är SLL IT, pensionerad från DSAB och student på sjukhuset.

Medlem i Danderyd sjukhus idrottsförening kan du naturligtvis lösa utan avtal för att kunna ta del utav de erbjudanden som RSIF erbjuder och även det din lokala idrottsförening (DSIF) har på plats för er som arbetar på sjukhuset.
Personalgymmet drivs i samarbete med sjukhusets idrottsförening (DSIF).

Vill du ha hjälp med ett träningsprogram?
Vi hjälper dig med det! Boka upp din programgenomgång med någon av friskvårdskonsulenterna. Du får räkna med att det tar en timme. Det är bra att träna och röra på sig men det är ännu bättre om träningen är rolig - och DET är vi grymt duktiga på, du kommer att gå ifrån träningslokalen med ett leende på läpparna.

Lyftets och DSIFs utbud
För att träna på Lyftet behöver du medlemskap i Danderyds Sjukhus Idrottsförening (DSIF), samt träningskort för Gym & Gympa. Då har du även tillgång till DSIF:s träningsaktiviteter i Smärtrehabs byggnad på Fotledsvägen 1 i BK rummet.
På gymanläggningen finns det ett stort utbud av olika former av träningsredskap såsom fria vikter, maskiner, löpband, roddmaskin, stakmaskin, crosstrainer m.m. Vi som arbetar med träning har valt att lägga mycket fokus på den fria träningen. Det finns t.ex. tillgång till Crossfitbur, kettelbellsklot, Bulgarian bag, Seal säckar, TRX, boxutrustning, vibrationsträning och RubOn - det går att träna med ALLT! 

 

Medlemskap och träningskort
Medlemskap i DSIF kostar 30 kr per kalenderår. DSIF erbjuder sina medlemmar ett rikt utbud av aktiviteter, både lokalt och i samarbete med SLIF. Vill du även träna på personalgymmet Lyftet så tillkommer det en träningsavgift på 400 kr/år. 
För dig som har en annan arbetsgivare än DSAB så behöver du lösa ett avtal för träning med DSAB innan du kan lösa träningsavgifterna.

Medlemskap/DSIF 2020  http://dinkurs.se/64729

Observera att du måste först lösa medlemskap i DSIF för att gå vidare med att lösa träningsavgiften.
Det kommer automatiskt skickas en kurskod till dig via mailen som du använder dig av.

 

Massage                                                                                                                                                   Personalgymmet Lyftet erbjuder även idrottsföreningens medlemmar massage och naprapat.

Agneta Bergman. dip. medicinsk massör. Pris: 400 SEK 40 min

Lyftet - öppettider och kontakt

Måndag    05:30 - 20:30
Tisdag       05:30 - 20:30
Onsdag     05:30 - 20:30
Torsdag     05:30 - 20:30
Fredag      05:30 - 19:00

Observera att insläpp till träningslokalen stängs 30 minuter innan stängning och efter 17.00 när ordinarie personal slutar så bemannas anläggningen av ideella kvällsvärdar från Danderyds sjukhus idrottsförening.

Telefon: 08 123 571 04
 

2020-03-16