Hoppa till huvudinnehåll

Lyftet

Diarienummer
AKTNR 10219-23650

Personalgymmet Lyftet på Danderyds sjukhus AB hittar du på handledsvägen 8.

Lyftet dörr är alltid låst och för att du ska kunna komma in i träningslokalen skall du ha giltigt medlemskap för innevarande år samt erlagt vald träningsavgift.
Som ny tränande på anläggningen behöver du komma till gymmet och registrera ditt e-tjänstekort i datorn så att dörröppnaren som är kopplad till datorn känner igen ditt kort.
Aktivering av e-kort gör du dagtid fram till 17:00. Ring eller maila oss innan du går till Edsvikshallen så att du vet att vi finns på plats. 
Är behörigheten ej inlagd så kommer du inte in på anläggningen. 

Endast en inpassering till gymmet vid dragning av ditt E-kort i passageöppnaren – det är ej tillåtet att gå in två samtidigt och du som drar ditt kort har ansvar för att ingen annan går med dig in på din dragning och att dörren stängs efter dig.

Ej tillåtet att släppa in om någon bankar på dörren – de som har tillträde till gymmet skall vara inlagda med behörighet på sina E-tjänstekort.

Nödutgången i gymhallen är larmad och skall endast användas vid brand eller fara.

Du är skyldig att se till att du är ute ur Edsvikshallens byggnad vid stängning

Det naturliga valet!
Danderyds sjukhus personalgym är beläget i Hus 46 Edsvikshallen. Alla anställda inom sjukhusområdet har möjlighet att träna på Lyftet. Tillhör du en extern arbetsgivare på sjukhuset var vänlig och kontrollera att din arbetsgivare har löst kontrakt med HR-avdelningen DSAB.
Personalgymmet drivs i samarbete med sjukhusets idrottsförening (DSIF).

Vill du ha hjälp med ett träningsprogram?
Vi hjälper dig med det! Boka upp din programgenomgång med någon av friskvårdskonsulenterna. Du får räkna med att det tar en timme. Det är bra att träna och röra på sig men det är ännu bättre om träningen är rolig - och DET är vi grymt duktiga på, du kommer att gå ifrån träningslokalen med ett leende på läpparna.

Lyftets och DSIFs utbud
För att träna på Lyftet behöver du medlemskap i Danderyds Sjukhus Idrottsförening (DSIF), samt träningskort för Gym & Gympa. Då har du även tillgång till DSIF:s träningsaktiviteter i Hus 32.
På gymanläggningen finns det ett stort utbud av olika former av träningsredskap såsom fria vikter, maskiner, löpband, roddmaskin, stakmaskin, crosstrainer m.m. Vi som arbetar med träning har valt att lägga mycket fokus på den fria träningen. Det finns t.ex. tillgång till kettelbellsklot, Bulgarian bag, Seal säckar, TRX, boxutrustning, vibrationsträning och RubOn - det går att träna med ALLT! 

 

Medlemskap och träningskort
Medlemskap i DSIF kostar 30 kr per kalenderår. DSIF erbjuder sina medlemmar ett rikt utbud av aktiviteter, både lokalt och i samarbete med SLIF. Vill du även träna på personalgymmet Lyftet så tillkommer det en träningsavgift på 400 kr/år. 

Medlemskap/DSIF 2018  http://dinkurs.se/50852

Observera att du måste först lösa medlemskap i DSIF för att gå vidare med att lösa träningsavgiften. Det kommer automatiskt skickas en kurskod till dig via mailen som du använder dig av.

 

Massage                                                                                                                                                   Personalgymmet Lyftet erbjuder även idrottsföreningens medlemmar massage och naprapat.

Hans Arleklint, dipl. massör. Pris: 400 SEK 40 min

Agneta Bergman. dip. medicinsk massör. Pris: 400 SEK 40 min

Inger Asplund, dipl. energimassör. Pris:490 SEK för 60 min


Lyftet - öppettider och kontakt

Måndag    05:30 - 20:30
Tisdag       05:30 - 20:30
Onsdag     05:30 - 20:30
Torsdag     05:30 - 20:30
Fredag      05:30 - 19:00

Observera att insläpp till träningslokalen stängs 30 minuter innan stängning.

Telefon: 08 123 571 04
 

2019-02-28