Hoppa till huvudinnehåll

Söndagspromenader med Region Stockholm idrotts- och friskvårdsförbund

Diarienummer
AKTNR 10474-25699

De flesta tycker om att promenera och vandra och vi tror att det kan vara roligare att få göra det tillsammans med andra. Ett extra plus är om man dessutom får upptäcka ny platser och promenadstråk. Och att promenadtakten är lugn med möjlighet att välja om man följer med en bit eller hela sträckan. Att det känns ok att komma själv eller ta med sig en kompis. Att det är gratis och utan föranmälan. Detta är vandringsnätverkets filosofi. Välkommen!

Häng med på Region Stockholm IFs söndagspromenader

Söndagspromenaderna är öppna för dig som jobbar i Region Stockholm och är medlem i någon av RSIF/SLIF´s föreningar och som medlem får du gärna ta med en familjemedlem eller vän.

Vi går promenader varannan  söndag med uppehåll under sommaren. Ingen föranmälan behövs. De flesta deltagare kommer själva, det är lite av själva idé. Har du ingen att promenera med så kom och promenera med oss!

Promenaderna kostar inget och har ingen formell ledare, men vi kommer alltid se till att det finns någon som har karta och vet vägen. Samlingstiden är normalt 10.00, om inte annat anges. Vi startar och slutar alltid vi SL-kommunikationer.

Bli medlem

Hitta din förening

Nästa promenad

Allhelgonadagen, söndagen den 1:a november – Axelsberg - Skanstull

Start kl 10.00 utanför T-banan i  Axelsberg.

Vi fikar inomhus på café.

Skriv ut säsongens promenader

Ladda ner pdf för att se alla promenader. Observera att förändringar kan förekomma - gå därför alltid in och läs på denna sida innan du ger dig av.

sondagspromenader_hosten_2020.pdf

sondagspromenader_varen_2020.pdf

sondagspromenader_varen_2019.pdf

sondagspromenader_hosten_2019.pdf

sondagspromenader_varen_2018.pdf

sondagspromenader_hosten_2018.pdf

sondagspromenader_hosten_2017.pdf

 

Promenadtempo

Vanlig vandringstempo är c:a 3 km/timme på stig, 4-5 km/timme på gångväg och vi går oftast i lättgången terräng. Det blir alltid tid för en rejäl paus för picknick-lunch/fika på café. 

Kom gärna med idéer om var du vill gå, eller om du har någon promenad som du vill dela med dig av. Hör också gärna av dig om du vill vara stigfinnare själv.

Frågor?

Kontakt: Åsa, 08-123 190 72,  asa.michaelsson@sll.se

 

2020-10-19