Hoppa till huvudinnehåll

Stegutmaningen 2017

Diarienummer
AKTNR 11296-21277
Way to Everest

Häng med på Stockholms läns landstings stora stegutmaning som startar den 5 april

Målet är vardagsmotionen och med en aktivitetsnivå motsvarande 10 000 steg per person och dag under fyra veckor når vi Mount Everest topp den 3 maj.
2016 års utmaning lockade över 4 000 medarbetare som tillsammans gick ungefär 27 varv runt jorden. I år siktar vi högt och hoppas naturligtvis på att vi blir ännu fler. Eftersom årets mål är Everst Topp kan vi kanske mäta vår gemensamma insats med att se hur många gånger vi tar oss till månen.
 
2017 är vi nästan 6 000 deltagare - något vi i landstinget ska vara mycket stolta och glada över.

 

När

Vi startar 5 april och aktiverar oss i fyra veckor fram till 3 maj. 

Var

Vi bestiger Mount Everest - antar du utmaningen med oss?

Pris

Det kostar endast 124 kr exklusive moms (155 kr inklusive moms) med stegräknare.
Det kostar endast 99 kr exklusive moms (124 kr inklusive moms) utan stegräknare.

Till höger ser du de arbetsgivare som kommer att betala avgiften för sina anställda. 
Arbetar du i någon av dessa organisationer / förvaltningar är fakturauppgifter förifyllda.

Alla är vinnare

Vi kommer att ha 3 delmål på vägen till målet och lottar ut biobiljetter bland alla lag som uppnåt stegsnittet på 10.000 steg per dag. De vinnande lagen hittar du när du loggar in på din profil i Stegutmaningen under "Artiklar". Efter sista dagen att registrera sina steg kommer det att lottas ut presentkort till alla lag som uppnått stegsnittet på 10 000 steg per dag.

 

2016 års deltagare:citat

Jättekul, påverkar hela arbetsplatsen positivt, från chef och nedåt. Aktiv chef och aktiva medarbetare gör oss till en modern,
aktivare och friskare arbetsplats.

Jätteroligt, här på arbetsplatsen sporrade vi varandra jättemycket!

Tack! ett fantastiskt sätt att ändra på stillasittande/ tävla utan att känna alltför stor press på sig. Man gör så gott man kan och huvudsaken är att man är med :)

Det är alltid kul med stegtävlingar på jobbet! :) Vikänslan stärks och tävlingsandan vaknar! Inget slår vinnarkänslan. Många glada tillrop och hejarop! Pepp av varandra.....

Jättekul, påverkar hela arbetsplatsen positivt, från chef och nedåt, aktiv chef och aktiva medarbetare gör oss till en modern, aktivare och friskare arbetsplats.

Mycket rolig grej. Bra att ni finns och gör många glada och friskare. Tack för mig

Min självgoda kommentar är att jag tränar och går mkt året runt, står alltid och jobbar. Därför är det inte så stor skillnad mot förut - men stegtävlingen gör ändå att man blir ÄNNU mer peppad. Så jättebra vare sig man är en aktiv person eller s.k soffpotatis...

2017-04-18