Hoppa till huvudinnehåll

Prova-på-golf

Aktuellt

Prova på golf - för dig som ännu inte spelar golf

Under våren har SLIF ordnat två prova på golf tillfällen på Troxhammar GK och haft Rickard Nilsson som golfinstruktör.
Under en kursdag, som är ca 3 timmar, får deltagarna låna bollar och klubbor och prova sving, putt, chip och gå en 5-håls bana.

Priset har varit 300 kr per SLL-anställd och det är ca 10 personer per kurstillfälle. 

Är du sugen på att spela golf men missat våra tillfällen? Alla golfklubbar erbjuder grundkurser som snabbt tar dig in i spelet.

Vill du ha hjälp att ordna en liknande kurs, fråga oss gärna eller hör av dig till din förening!

slif@sll.se

provapagolf_hemsidan.jpg

prova på golf
Prova-på-golf
Media Root

Prova på golf 

Det kan ibland behövas några gånger för att fastna för en sport eller aktivitet och ibland känns det som att hindren är många innan man ens får chansen att prova. Vi på SLIF har försökt ge dig alla möjligheter, både vad gäller tillgång och lägre priser, att komma igång och få testa aktiviteter du är nyfiken på.

Prova på golf med SLIF kommer tyvärr att läggas ner pga omorganisation och minskade resurser. Men har du flera kollegor som är sugna att prova på, kan ni ordna ett liknande tillfälle själva! Fråga oss gärna eller din förening.

slif@sll.se 

Prova på golf är för dig som aldrig spelat golf, eller bara provat nån enstaka gång. Så att du kan få testa på riktigt, med hjälp av ett proffs! Tillfället har varit på ca 3 timmar, då ingick lite teori, men mest praktik där man får prova sving, putt, chip och avsluta med att gå en 5-hålsbana. Du behöver inte någon utrustning med dig utan får låna allt.

 

2016-10-25