Hoppa till huvudinnehåll

Höstföreläsning

Information

Föreläsningen är öppen för alla landstingsanställda och kräver inte medlemskap i en SLIF-förening.

När? Onsdag 18 nov kl.18.00-20.00 (caféet är öppet från kl.17.00 och säljer wraps, soppa och fikabröd). SLIFs samarbetspartner finns också på plats innan föreläsningen och informerar om kommande aktiviteter en trappa upp. 

Var? Aula Medica, Karolinska Institutet. Nobels väg 6, Solna.

Pris?
Fram tom 17 nov: 100 kr/person och endast betalning med Visa/Mastercard.

Ordinarie pris ca 365 kr/person

Föreläsningen är fullbokad - det går inte längre att anmäla sig!

Aula Medica

Hitta hit:
Aula Medica ligger i Hagastan, på Karolinska Institutet. Adress: Alfred Nobels väg 6, Solna.
T-bana: S:t Eriksplan (15 min promenad), pendeltåg: Karlberg station (15 min promenad). Buss 3, 69, 70, 77, 507.
Sök på SL:s reseplanerare www.sl.se för mer detaljerad info.

Inbjudan

Skriv ut inbjudan som affisch och sprid bland kollegorna!

klas_kaffe_2.jpg

Foto: Anna-Lena Ahlström
Foto: Anna-Lena Ahlström
Media Root

Må bättre och prestera bättre -

Hedra mysteriet med Klas Hallberg

Kärnan i föreläsningen handlar om att inspirera dig att både styra upp och släppa taget. Att göra det som behövs, inte bara det som går att mäta. Många av oss har en förmåga att till stor del försöka styra upp, kontrollera och förstå det mesta i våra liv och i grunden är det bra att vi försöker få ordning på tillvaron. Problemet är när vi ger oss på sådant som är svårt att ta kontroll över, eller att vi ibland är så målstyrda att vi helt enkelt struntar i att göra saker som inte passar med vår planering. Det slösas bort alldeles för mycket energi, både i arbetsliv och privatliv, på att göra saker vi tror att vi borde göra.

Med en blandning av humor och allvar motiverar Klas dig att våga göra mer av det som verkligen är angeläget och ger dig en kick till en mer inspirerande vardag.  Kvällen kommer att bjuda på många skratt och hög igenkänningsfaktor. Du går förhoppningsvis härifrån lite klokare, lite modigare och mycket gladare!

Tänkvärd underhållning i pratform!

Klas har föreläst i snart tjugo år för ca 2000 företag, organisationer och skolor och gör i snitt 2-3 föreläsningar i veckan. Innan han ställde sig på scen ägnade han åratal åt att lära sig allt om inlärning, kommunikation, prestationspsykologi, accelererat lärande, snabbläsning, hälsa och egen utveckling. Och lite ekonomi. Klas är avhoppad ekonom och då han inte tyckte att han lärde sig mycket under dessa år ägnade han desto mer tid åren efter till att lära sig hur man egentligen lär sig saker. Den kunskapen använder Klas på scen.

En hälsning från Klas

Klas hoppas att du är på plats den 18 november!

  • föreläsning
2016-12-27