Hoppa till huvudinnehåll

Information & Anmälan

Allmän information som gäller alla matlagningskurser

Tid: 18:00-21:00

Var: Stadsmissionens folkhögskola, Lövholmsvägen18, Liljeholmen Karta

Kursledare: Maija Leena Niskanen

För vem: Medlemmar med grundläggande kunskaper i råvaruhantering och matlagningsmetodik.

Obs!Vi lagar ingen specialkost; maten kan innehålla,gluten, laktos, ägg och nötter

Krav: 2016 års medlemskap i en SLIF-förening

Vid anmälan: se till att din medlemskod och betalkort tillhands. Glömt medlemskoden? Kontakta SLIF-kansliet

 

Vegetarisk matlagning - en gång i veckan

När: Kursen är sju måndagar med start den 25 januari 2016

Kursdagar: 25 januari; 1, 8,  15, 22, 29 februari;  7 mars.

Pris: 2100 kronor, inklusive mat

Fulltecknad

 

Vegetarisk matlagning - långsam takt 

När: Kursen är sju onsdagar med start den 27 januari och kursslut den20 april

Kursdagar: 27 januari; 10, 24 februari; 9, 23 mars, 6, 20 april

Pris: 2100 kronor, inklusive mat

Anmäl dig här 

 

Hälsosam vardagsmat - långsam takt

När: Kursen är åtta torsdagar med start den 21 januari o h kursslut den 26 maj

Kursdagar: 21 januari; 4,18 februari; 17 mars; 14,28 april; 12,och 26 maj.

Pris: 2400 kronor, inklusive mat

Fulltecknad