Hoppa till huvudinnehåll

Höstföreläsning med Dan Hasson

Information & anmälan

När: torsdag den 10 november 2016

Tid: kl.17.15 - 20.30

Var: Aula Medica, Karolinska Institutet, Solna

Pris: 100 kr

För vem: Personal anställd inom Stockholms läns landsting

Observera faktura bara när det är arbetsgivaren som betalar och helst med minst 5 deltagare. Ange kostnadsställe! 

Anmälan är stängd och föreläsningen är genomförd. 

Välkommen tillbaka på 2017 års föreläsning!

Om Dan Hasson

Dan Hasson är forskare och författare som doktorerat i stresshantering och hälsopromotion vid Uppsala universitet. Han har en docentur i folkhälsa från KI och har varit anknuten forskare vid Stressforskningsinstitutet vid Stockholms universitet.

Dan har vunnit ett hedersutnämnande i EU-kommissionens prestigefyllda tävling ”eHealth awards” för sitt webbaserade självhjälpsprogram för stresshantering. Idag är han anknuten forskare vid Mayo Clinic och arbetar också med forskning som bedrivs vid Stiftelsen Stressmottagningen - utöver att han är en väldigt skicklig och underhållande föreläsare!

 

dan_hasson3.jpg

Dan Hasson
Dan Hasson
Media Root
Lär dig stressa rätt 

I dagens samhälle är det svårt att inte bli stressad. Häng med på en hissnande berg- och dalbanetur från djupaste allvar till befriande skratt. Vår höstföreläsare har en stor kunskap i ämnet och en enastående förmåga att på ett intressant och inspirerande sätt lyfta upp för oss alla den mycket välkända och ofta närvarande stressen. Dan Hasson menar att stressen är en livsviktig reaktion som kan bidra till ökad livskvalité och förbättrad hälsa - om du använder den rätt. Med Dans lättillgängliga tekniker och små medel kan du efter denna kväll få njuta lite mer av livet!  

Denna föreläsning är genomförd och vi hoppas att du kommer tillbaka till 2017 års föreläsning!
 

  • föreläsning
2016-12-05