Hoppa till huvudinnehåll

Fotokurs

Information & Anmälan

Grundkurs i digital fotografering

Omfattning: 3 x 3 timmar

När: Torsdag 14, 21 och 28 april 2016

Var: Norra Stationsgatan 69, Vasastan vid Torsplan

Tid: 18:00-21:00

För vem: Medlemmar som löst 2016 års medlemskap i en SLIF-förening

Bokningsregler (för att komma tillbaka till denna sida använd tillbakapilen uppe till vänster på skärmen)

Medlemmar i Stockholms landstings Fotoklubb får 50 kr i rabatt genom att fylla i fotoklubbens rabattkod. 

Pris: 700 kronor

Anmälan stängd.

foto._utomhus_strand.jpg

Foto - en väg ut i naturen
Media Root

Gillar du att fota men känner att tekniken snarare är ett hinder än ett hjälpmedel när du ska ta din bild. Här är kursen som hjälper dig att bli vän med din kamera så att du får den bild som du eftersträvar. Helt enkelt en mycket matnyttig kurs.

Grundkurs för dig med digital systemkamera

Kursen för dig som skaffat en digital systemkamera (eller en kompaktkamera där du kan ändra tid, ISO, bländare, m.m.) och känner att du inte har riktig koll på hur du ska hantera den. Du känner dig förmodligen mest trygg med det automatiska läget men vill veta mer om hur och varför du ska använda kamerans alla övriga lägen, knappar, inställningar, m.m.

Vi går under kursen igenom alla de grundläggande inställningarna och du kommer att känna dig betydligt mer bekväm med din kamera, kommer att hitta flera inställningar som just du har användning för i ditt fotograferandet och du kommer att kunna styra mycket mer över hur kameran beter sig och hur du vill ha dina bilder.

Du behöver inte ha några som helst tidigare kunskaper i fotograferingsteknik. Det räcker med nyfikenhet och att du vill lära dig mer om vad du kan göra med din kamera och framför allt hur du gör det.

 

Tips för fotointresserade

Vet du om att SLIF har en egen fotoförening - Stockholms landstings Fotoklubb. Bli medlemm, hitta fotokompisar och utvecklas som fotograf.

Länk till Fotoklubbens information och anmälningssida http://slif.nu/MedlemSLIFs-foreningar/Fotoklubben 

Medlemmar i fotoklubben har fått en rabattkod som ni kan använda för att få 50 kronor i rabatt på denna fotokurs. Koden får ni av fotoklubben.

 

Frågor

asa.mikaelsson@sll.se

08-123 190 72

2016-08-29