Hoppa till huvudinnehåll

Föreningskonferens 20-21 oktober 2017

Information & anmälan

När: Fredag 20 oktober kl.16.30 - lördag 21 oktober kl.16.30

Tidsschema: Det exakta tidsschemat mejlas ut 1 vecka innan konferensen till alla som anmält sig. 

Trivselaktivitet: Afrikansk dans och en föreläsning om konsten att förstå sig på människor. Alla konferensdeltagare får även boken Bemötandekoden.

Var: Tollare folkhögskola, Saltsjö Boo

Hitta hit: Adressen är Åhlbergs väg, Saltsjö Boo. Tar ca 15 min kommunalt från Slussen, sista sträckan är en promenad på 5 minuter. Du ska stiga av vid hållplatsen som heter Tollare. När du klivit av bussen går du 10 meter till höger för att därefter gå ned vägen till vänster. Vägen övergår i gångväg och har skyltar som visar.

Med bil:Kör motorvägen, väg 222 genom Nacka mot Gustavsberg. Direkt efter Björknäs Trafikplats/ Skurubron skall du köra till höger. Följ skylten Tollare/Eknäs till höger. Efter cirka 1 600 meter på Sockenvägen, finns en skylt som visar nedfarten till Tollare folkhögskola, höger före Johannes Petri skolan.

Kostnad: 400 kr per person. I priset ingår all mat, boende i dubbelrum, tillgång till möteslokaler.  

Anmälan: Görs föreningsvis och betalas med kort, swish eller faktura. Anmälan är bindande. Läs SLIFs bokningsvillk

Anmäl dig/er här

Frågor? Kontaka Åsa på SLIF-kansliet,

 asa.michelsson@sll.se, 08 123 190 72

Nu är det återigen dags att fylla på föreningsbatterierna! Kom och ladda upp dem tillsammans med SLIF på Tollare folkhögskola, Saltsjö Boo. 

 

Med start fredag 20 oktober kl.16.30 hälsar vi er som engagerar er i den lokala SLIF-föreningens styrelse välkommen till en fullspäckat dygn på ett mysigt ställe.

Programmet fokuserar på att ge tid till eget föreningsarbete och erfarenhetsutbyte er föreningar emellan. SLIFs styrelse och kansli berättar om sitt arbete och tankar på framtiden. Vi är även nyfikna på hur ni tycker att vi tillsammans ska utveckla SLIF och vilken hjälp som ni har behov av från kansli och styrelse. Detta dygn kommer även att ge tid till trivselaktivitet och tid till att utforska närområdet. Och så ska vi självklart njuta av god mat - Tollare är känd för sin goda mat.

Samla ihop styrelsen och få en bra start på 2018.

Hjärligt välkomna!

 

  

 

Frågor? Åsa Michaelsson: asa.michaelsson@sll.se alt 08-123 190 72

  • Föreningskonferens
2017-10-10