Hoppa till huvudinnehåll

Körsång i en fartfylld workshop

Information & Anmälan

Körsång - i en fartfylld workshop

Datum: 5/9

Tid: kl 14-17

Plats: Tonsalen i Huddinge

Pris: 175 kronor

För vem: SLIF-medlemmar - alla som löst medlemskap i en SLIF-ansluten förening för 2015. Inga förkunskaper krävs, alla medlemmar kan vara med.

Anmäl dig här (med kortbetalning)

 

Vägbeskrivning: teaterslava/tonsalen

Ta pendeln mot Södertälje och kliv av i Huddinge Centrum. (15 min från StockholmC) Tonsalen ligger 7 min gångväg från Huddinge Station, utgång höger efter trapporna och sedan vänster. Följ vägen ca 7 min upp för backen, på krönet viker du av mot höger på kyrkogårdsvägen. Uppe på kullen ser du ett präktigt grått hus som det står TONSALEN  och TEATERSLÀVA på.  Då har du kommit rätt.  Hjärtligt Välkommen!

Med bil kör man Huddingevägen 226 och tar av till Huddinge Centrum. Kör Kommunalvägen genom Huddinge C med Pendeltågstationen på vänster hand och fortsätt ca 200m uppför en backe så ligger Tonsalen till höger på en kulle. Parkering finns på baksidan av huset där även entrén i markplan är belägen. (Kör ni Kommunalvägen genom Huddinge C med Pendeltågstationen på höger hand har ni kört för långt)

 

korsang2.jpg

Lustfylld körsång  för både kropp och själ
Lustfylld körsång för både kropp och själ
Media Root
Välkommen till en fartfylld workshop i körsång, där såväl kroppen som rösten får sig ett riktigt träningspass. Fyra körledare leker fram sången utifrån gehör. Alla kan vara med, ingen förkunskap krävs. 

Teater Sláva har en helt egen arbetsmetod. Röstarbetet har utvecklats från Teater Slávas fysiska träning och kännetecknas av en kraftfull teknik som vidgar röstens möjlighet i både styrka och klang.

Vi arbetar utifrån gehör och helt utan noter för att vi inte vill låsa oss i det konstnärliga uttrycket och för att kunna vara närvarande i röst och kropp. När vi tränar ligger fokus på kroppens och röstens samspel. Vi sjunger allt från klassiska verk till flerstämmiga folksånger från hela världen.

Inga förkunskaper krävs. Kören kommer att ledas av FYRA aktörer från Teater sláva (vi har en körledare i varje stämma.)

Kom ombytt och ta med vattenflaska - nu KÖRvi!

 

  • Körsång i en fartfylld workshop
2015-09-01