Hoppa till huvudinnehåll

Halvvättern

Information och anmälan

När: 12 juni 2016

Var: Motala med omnejd

Subvention: 

Du som medlem i  en SLIF-ansluten förening 2016 kan söka om subvention efter genomfört lopp: Vätternrundan, Halvvättern och Tjejvättern.

Senast 14 dagar efter loppet ska din ansökan vara inne.

Du får endast subvention om du angett SLIF/ + din SLIF-förening i din anmälan. Du får alltså ingen subvention om anmält dig som medlem i annan förening som inte tillhör SLIF och det oavsett om du är medlem i en SLIF-förening eller ej.

Vem kan anmäla sig: Alla som har löst medlemskap i en SLIF:ansluten förening 2016 och som angett som klubb/förening vid anmälan.

Vem kan bli medlem: Alla som är landstingsanställda eller som jobbar på en arbetsplats som har vårdavtal med landstinget kan bli medlem i en SLIF-ansluten förening.

dsc_0075.gif

Halvättern
Media Root

Hälften så långt och dubbelt så roligt! Ja, så kan man säga om Halvvättern om Vätternrundan känns onödigt långt. SLIF har inga egna startgrupper i år. 

15 underbara mil kring Vättern

Halvättern är ett 150 km långt och härligt cykellopp kring Vättern. Banan är varierad och går genom vacker natur och kulturhistorisk bygd. Vätternrundans klassiska service väntar runt banan som sträcker sig från Motala, via Vadstena, över Omberg, Ödeshög, Tällekullen, Rök, Skänninge, Fågelsta, tillbaks till målet i Motala.

Vid målgång belönas alla cyklister med medalj och mat. Efter Halvvättern väntar dessutom en extra utmärkelse för tjejer som cyklat loppet på mindre än sex timmar och killar som cyklat loppet på mindre än fem timmar.

 

 

2016-08-29