Hoppa till huvudinnehåll

Danderyds sjukhus IF

Diarienummer
AKTNR 10217-22090

Vision: Danderyds Sjukhus Idrottsförenings (DSIF) är landstingets attraktivaste idrottsförening - Inspirerande, Hälsofrämjande, Nytänkande. DSIF har till mål och uppgift att främja och bereda medlemmarna möjligheter att utöva motion, idrott, friluftsliv och annan hälsofrämjande verksamhet.

Medlemskap och träningsavgift för 2018

Medlemskap i DSIF kostar 30 kr per kalenderår. DSIF erbjuder sina medlemmar ett rikt utbud av aktiviteter, både lokalt och i samarbete med SLIF. Vill du även träna på personalgymmet Lyftet så tillkommer det en träningsavgift på 400 kr/år. 

Medlemskap 2018 DSIF 30 sek:  https://dinkurs.se/50852

Årskort/träning 2018 400 sek:  https://dinkurs.se/50847

Halvår/träning jan - juni 2018 300 sek:  https://dinkurs.se/50849

30 dagars kort 100 kr  (Kontakta Lyftet för aktuell länk dshalsa.ds@sll.se)

Observera att du måste först lösa medlemskap i DSIF för att gå vidare med att lösa träningsavgiften. Det kommer automatiskt vid genomförd betalning skickas en kurskod till dig via mailen som du använder dig av när du sedan går vidare och löser träningsavgiften.
Personalgymmet Lyftets dörr in till anläggningen är alltid låst och för att du ska kunna komma in i träningslokalen skall du ha giltigt medlemskap för innevarande år samt erlagt vald träningsavgift.
Som ny tränande på anläggningen behöver du komma till gymmet och registrera ditt e-tjänstekort i datorn så att dörröppnaren som är kopplad till datorn känner igen ditt kort.
Aktivering av e-kort gör du dagtid fram till 17:00.
När din behörighet är registrerad  kan du komma in och träna från 05:30 på morgonen. 

SLIF
DSIF är också ofta representerade i Stockholms Landstings Idrottsförbund (SLIF) aktiviteter, bland annat i Landstingsmästerskapen i olika idrotter samt andra sponsrade arrangemang såsom Tjejmilen, Vårruset och Bellmansstafetten.

Sponsring av startavgifter
Deltar du i något tävlingsarrangemang som inte sponsras av SLL eller SLIF så har du möjlighet att få tillbaka en del av startavgiften. Villkoret är att du i anmälan anger att du tävlar för DSIF samt lämnar in kvitto med bifogad resultatlista till personalgymmet Lyftet.

2017-12-11