Hoppa till huvudinnehåll

Löpskolor med SLIF

Arrangera löpskola i föreningen

Har du missat våra löpkurser? Du kan alltid fråga din förening om de kan hjälpa dig att ordna en löpgrupp eller anlita instruktör för löpkurser.
frågor slif@sll.se 

Runday - Lisa och Charlotte

Löpskolor med slif & Runday - Lisa och Charlotte

Runday är en löpargrupp och community med syfte att sprida glädje och kunskap kring löpträning. Runday tränar sedan starten 2011 såväl företag som privatpersoner och allt från nybörjare till elitmotionärer. Runday grundades av Charlotte Karlsson och Lisa Nauclér vilka båda har meriter från löpning på elitnivå, med deltagande och medaljer från stora mästerskap (b.a. VM, EM, Finnkampen och SM) bakom sig. De startade Runday för att de älskar löpning och ville dela med sig av den glädje, erfarenhet och kunskap kring löpning som de har samlat på sig under åren. Deras drivkraft är att alla kan lära sig att älska löpning och ambitionen är att sprida detta budskap. Fyra år efter starten möter, coachar och inspirerar de tusentals löpare varje månad.

Runday har varit ansvariga för grund- och fortsättningskurserna i Hagaparken och Humlegården. 

SLIFs löpcoach Magnus Hagström

SLIF:s löpcoach Magnus
Magnus Hagström

Jag jobbar som tränare i mitt eget företag ”Performance by Hagström” och på ”Under Construction Sport Performance” (UCSP). Jag har under hela mitt liv tränat, i ungdomen var det mycket bollsporter sedan blev det kampsport, för att slutligen mynna ut i triathlon, cykel och löpning. Som nittonåring började jag att jobba som grupptränings och styrkeinstuktör och sedan har det fortsatt på den vägen. Numera jobbar jag mestadels med konditionsidrotter som tex. löpning och triathlon. Jag hjälper personer både med att utvecklas inom sin idrott och att rehabilitera skador för att kunna utöva den sport som de älskar. Jag är väldigt nyfiken av mig när det kommer till träning och hälsa. Därför vill jag utveckla mig och utmana mig genom att läsa och utbilda mig inom många inriktningar. Genom åren har det blivit allt från Crossfit, Funktionell Träning, POSE Running till yoga och massageterapeut mm.

Magnus har varit ansvarig för kurserna grund och fortsättning, samt kom i gång och jogga, i Tanto, Södermalm.

gruppbild_runday_crew_nyhetsbrev.jpg

SLIFs löpskolor 2016
Runday crew - nu med SLIF
Media Root

SLIF har ordnat löpskolor på olika nivåer och olika platser samt kom-i-gång-kurser under flera år. Nu drar vi ner på verksamheten på grund av minskade resurser. 

Vill du dra ihop fler likasinnade som vill gå en löpkurs, eller ordna egna kurser eller löpgrupper? Då kan du alltid kontakta oss slif@sll.se så tipsar vi om hur du kan gå tillväga.

  • löpning
2016-12-05