Hoppa till huvudinnehåll

LM Bowling

Diarienummer
AKTNR 10433-21930
LM i Bowling - en rolig tävling att samlas kring

LM Bowling 2018

När: 23 april 2018
 
Var: Bowl-O-Rama, Årsta
 
Pris: kronor, inklusive skor.
 
Hur: endast idividuellt spel, fyra serier.
 
Välj spelomgång: klockan 15.00, 17.00 eller 19 .00.
 
I anmälningsformuläret anger du även vem du vill dela bana med, i annat fall fördelar kansliet banor.
 

LM Bowling 2018

Måndag den 3 april 2017 spelades landstingsmästerskap i bowling i Bowl-O-Ramas hall i Årsta. Totalt kom 99 spelare från SLIFs lokala föreningar. Arrangör var, precis som tidigare år, SÖS IF med Maj-Lis Gellerstet som huvudansvarig. Under tävlingskvällen hade hon hjälp av gubben sin, Gunnar Gellerstedt. Tack för ett väl genomfört arrangemang

Trevligt och socialt 

LM i Bowling är ett trevligt och socialt mästerskap med många tävlande. Det har för många blivit en kväll med föreningskompisarna, då man även passar på att umgås och ta en bit mat och kanske ett glas öl tillsammans. Naturligtvis är det många som tävlar om medaljplats, men det är kanske den som har roligast som vinner mest och då har vi helt plötsligt många, många segrare. Välkommen till en trevlig kväll!

Så går det till

Ni är två spelare på varje bana - aldrig fler. Tävlingen omfattar 4 serier och du kan tävla individuellt och lagspel i samma spel. Du kan alltså vara med i individuellt, damdubbel, herrdubbel eller mixed (dam och herr i samma lag) i ett och samma spel och till samma pris. Du behöver alltså inte avsätta mer tid för att delta i lagspelet. Lagspelet är alltså en sammanslagning av ditt och din lagkamrats resultat. Varje spelare får dock endast delta i en singelklass och en dubbelklass.

Frågor?

Kontakta Åsa på SLIF-kansliet, asa.michaelsso@sll.se, 08-123 190 72

Resultatlistor

 

 

2017-09-28