Hoppa till huvudinnehåll

Föreningen Habiliteringens Hälsofrämjare H2

Diarienummer
AKTNR 10231-21500

Vem kan bli medlem i H2

För vem: H2 är en SLIF-ansluten förening för personal anställda inom Habilitering & Hälsa. Medlemskap i föreningen ger möjlighet att delta på H2´s och SLIF´s aktiviteter samt möjlighet att få subventionerade avgifter.

-SLIF´s aktiviteter finns presenterade här på SLIF´s hemsida. Det finns också möjlighet att prenumerera på nyhetsbrev från SLIF via e-post med aktuell information, se startsidan.

Bli medlem för 2017

Medlemsavgiften är 50 kr och gäller per kalenderår. Tänk på att medlemsavgiften betalar du i samband (med kort Visa/Mastercard) som du fyller i din ansökan. 

Fyll i formuläret här. OBS: Fyll i alla uppgifter manuellt. Använd inte en gammal medlemskod, det blir fel i systemet då.

Det går bra att vara fortsatt medlem i H2 även när man gått i pension från Habiliteringen. Hans Wermeling är kontaktperson för våra pensionerade medlemmar.

Bli aktiv

Är du intresserad av att starta eller har förslag på en aktivitet, ta kontakt med styrelsen. Du hittar våra kontaktuppgifter till höger. 

Styrelsen kan hjälpa till med att hitta lämpliga lokaler, eventuellt subventionera kostnader, hjälpa till med anmälningar och utskick gällande aktiviteten. 

Exempel på saker vi kan hjälpa till med: en medarbetare/medlem startade en yogagrupp som hölls på arbetstid (friskvårdstimme), höll i den själv, men behövde hjälp med att hitta och boka en lämplig lokal, samt administrera vilka som ville vara med. 
En annan medarbetare ville få igång och med sig kollegorna på ett löplopp och skickade en förfrågan till oss om vi kunde tänka oss att ställa upp med anmälningsavgiften för ett lag på det aktuella loppet.
 

2017-06-02